Over ons

Bonjour,

Mijn naam is Dirk Verbeek en ik heet u van harte welkom op LanguedocRoussillon.nl. Met veel enthousiasme heb ik LanguedocRoussillon.nl gemaakt. Ik ben hierbij geholpen door een aantal liefhebbers met een passie voor deze mooie regio in Zuid-Frankrijk.

Aan de hand van nuttige en leuke informatie gecombineerd met een aanbod van prettige accommodaties wil ik jong en oud inspireren ook met vakantie te gaan naar deze veelzijdige en mooie Franse regio. Ontdek het binnenland, geniet van de prachtige zandstranden of bezoek een van de monumenten of musea.

Wat kunt u vinden op de website?

LanguedocRoussillon.nl is dé vakantie en toerisme website voor de Franse regio Languedoc-Roussillon. De website staat vol met uitgebreide praktische informatie over cultuur, bezienswaardigheden, natuur, sport & vrije tijd.

Daarnaast biedt de website de Nederlandstalige vakantieganger een overzicht van vakantie specialisten, particuliere en individuele eigenaren die hun accommodatie via ons platform kunnen aanbieden. Zo heeft u altijd de keuze uit het boeken van een accommodatie bij een specialist of juist via een individuele eigenaar direct te reserveren.

Voor het aanbod werken wij samen met individuele en particuliere accommodatie eigenaren en bekende Nederlandstalige specialisten zoals: Belvilla, Topic Travel en ANWB reizen.

Bien Cordialement,

LanguedocRoussillon.nl

Mail mij op: info@languedocroussillon.nl.


Kijk ook eens op:

www.bretagne.nlwww.regionormandie.nlwww.provencecotedazur.nl