Thalassotherapie

ThalassoDe Languedoc-Roussillon telt een aantal grote centra voor thalassotherapie. Bij de thalassocentra kunt u terecht voor kuren van een of meerdere weken, maar ook dag- en weekendformules. U kunt terecht in Grau du Roi-Port Camargue, in La Grande-Motte, in Banyuls-sur-mer, in Canet-en-Roussillon en Port Barcarès. Deze centra bieden de therapeutische eigenschappen verbonden met de deskundige kennis van het zeewater, de algen, de zeemodder, een nieuwe welzijnsdimensie aan de bezoekers.

Thalassotherapie Grau-du-Roi

De badplaats Le Grau du Roi (Gard) ligt naast het vissersplaatsje Port Camargue, de belangrijkste jachthaven van Europa, waar ieder type boot welkom is.

Thalassotherapie La Grande-Motte

De badplaats La Grande Motte (Hérault) ligt in een buitengewone omgeving. Naast thalassotherapie biedt La Grande Motte winkels, top restaurants, brede openbare en privéstranden met fijn zand met het hele jaar door activiteiten.

Thalassotherapie Banyuls sur Mer

Wederom een badplaats en jachthaven. Banyuls sur Mer (Pyrénées-Orientales) ligt verscholen aan de voet van de Albères. Bijzonder hier zijn de wijngaarden op terrassen die naar de zee afdalen.

Thalassotherapie Canet en Roussillon

Het vakantiedorp Canet en Roussillon (Pyrénées-Orientales) heeft een lang zandstrand, waarvan het grootste gedeelte bekroond is met de Blue Flag. De Blauwe Vlag is een internationale milieu-onderscheiding. Het achterland van Canet en Roussillon is rijk aan historische plekken en pittoreske plaatsjes met beroemde wijngaarden.

Thalassotherapie Port Barcarès

De op palen gebouwde stad Port Barcarès (Pyrénées-Orientales) beschikt over een fijn zandstrand en ligt in een prachtig gebied natuurschoon aan de Middellandse Zee.


Praktische informatie

Thalasso Méditerranée – la Grande Motte

Website

Thalassol – Port Barcarès

Website

Thalasso Canet Sud

Website